Tarieven & vergoedingen

  • Vrijblijvende intake:  €80,- incl. btw (75 min.)
  • Coachingsessie: €100,- incl. btw (75 min.)
  • 1e-hulp gesprek: €120,- incl. btw (90 min.)

Afspraken vinden plaats in mijn praktijk. Mocht je echter niet in staat zijn om naar mijn praktijk te komen dan kan de afspraak in overleg ook online plaatsvinden. Een afspraak verplaatsen kan tot minimaal 24 uur van te voren. Bij annulering korter dan 24 uur wordt 50% van het tarief in rekening gebracht.

Ik lever private zorg aan vrouwen vanaf 18 jaar en heb geen contracten met zorgverzekeraars. Dit heeft als voordeel dat er geen verwijzing van de huisarts nodig is, dat er geen verplichte diagnose gesteld hoeft te worden, dat er geen wachttijden zijn, dat ik niet hoef te werken met standaard protocollen en dat jouw privacy optimaal gewaarborgd blijft aangezien er geen medische informatie verstrekt wordt aan de zorgverzekeraar.

Steeds meer werkgevers investeren in de mentale gezondheid van hun medewerkers. Vaak is hier zelfs al geld voor opzij gezet, denk aan een ontwikkelingsbudget of individueel keuzebudget. Zo kan jij je psychologische hulp toch vergoed krijgen. Coaching kan als studiekostenpost bij de belastingaangifte worden afgetrokken. Dit geldt voor de coachingsessies (inclusief btw) voor particulieren, werkgevers en zelfstandig ondernemers. Ondernemers en ZZP’ers kunnen de kosten als ondernemerskosten meenemen. Voor meer informatie en de exacte voorwaarden kun je terecht bij de Belastingdienst. Aan deze fiscale informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Als je financiële middelen niet toereikend zijn voor mijn coachingsessies, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. We kunnen altijd samen bekijken of er mogelijkheden zijn waardoor ik je toch kan ondersteunen!