Mijn ervaring

Ik ben afgestudeerd als Klinische Psycholoog aan de VU in Amsterdam en heb tijdens mijn stage gewerkt bij een kliniek voor mensen met een persoonlijkheidsstoornis. Naast mijn studie was ik werkzaam als pedagogisch medewerkster en mentor bij een gezinsvervangend tehuis voor kinderen die uit huis geplaatst waren.

Na mijn studie ben ik gaan werken bij een arbodienst, waar ik medewerkers heb begeleid om vanuit een ziektesituatie terug te keren naar het arbeidsproces. Na een aantal jaren rolde ik het management in waardoor het accent van mijn coaching kwam te liggen op het begeleiden van een team van bedrijfsartsen en consulenten. Daaropvolgend heb ik de overstap gemaakt naar regiomanagement bij een afslankconcept, waar ik zelfstandig ondernemers vakinhoudelijk coachte met hun afslankpraktijken. Maar mijn oude passie bleef trekken en daarom startte ik uiteindelijk mijn eigen coachingspraktijk waarin ik de afgelopen 10 jaar cliënten heb begeleid met diverse psychische en fysieke hulpvragen.

Naast mijn psychologische en vooral wetenschappelijk georiënteerde kennis had ik ook behoefte aan spirituele kennis. Daarom heb ik door de jaren heen verschillende cursussen en opleidingen gedaan op het gebied van intuïtieve ontwikkeling, mindfulness, mediumschap, tarot & numerologie. Ik zal steeds weer nieuwe cursussen en opleidingen doen omdat ik een grote behoefte heb om mezelf verder te ontwikkelen en een oneindige interesse heb in alles wat te maken heeft met de mens.