Reviews

“De gesprekken met Ineke heb ik als zeer prettig ervaren. Vanaf het begin af aan voelde ik mij op mijn gemak bij haar. Ineke is toegankelijk,
invoelend, niet soft of zweverig, en eerlijk. Door haar heb ik veel nieuwe inzichten gekregen wat mij erg heeft geholpen.”

Christa, 53 jaar

“Het was spannend om te starten met coaching, mezelf te laten zien en me kwetsbaar op te stellen. Ineke heeft een warm hart en ik voelde me bij haar meteen veilig. Ze is oprecht geïnteresseerd, luistert goed en brengt de situatie terug naar het nu. Door onze gesprekken heb ik op een positieve manier naar mezelf leren kijken en ervaar ik minder angst bij het maken van lastige keuzes. Ik voel me door de coaching van Ineke een heel stuk sterker in het leven staan!”

Ellenique, 27 jaar

“Ik heb het genoegen gehad om een aantal sessies bij Ineke te mogen doen. Ineke is een liefdevolle, intelligente vrouw die weet waar ze over praat en zegt waar het op staat. Ze laat je nadenken over jezelf en hoe je jezelf en je leven op een positieve manier kunt veranderen. Ik heb geleerd dat, als je beter in je vel wilt komen te zitten, je jezelf op de eerste plaats moet zetten. Vraag jezelf; wat wil IK? Waar word IK vrolijk van? Wat heb IK nodig? Niet steeds iedereen willen pleasen en voor iedereen zorgen behalve voor jezelf. En nee dat is niet egoïstisch, want als je zelf beter in je vel zit en positiever in het leven staat dan verandert je levenshouding ten goede en dat straal je uit. Daar hebben je dierbaren alleen maar profijt van. Zo had ik het dus nog nooit bekeken… Ik heb veel geleerd van de sessies en ik ben dankbaar dat ik ze heb gevolgd bij Ineke, een aanrader dus!”

Merel, 42 jaar

“Al sinds 2019 begeleidt Ineke mij. Eerst met afvallen en nu met het op peil houden van mijn gewicht. Ik kom met plezier en vertrouwen bij haar. Ze stimuleert me en als ik de moed dreig op te geven, weet ze mij toch weer op te peppen. Ik ben erg blij met haar!”

Danielle, 61

“Ik ontmoette Ineke in 2018. Ik had nogal wat persoonlijke uitdagingen op dat moment en we besloten na de intake om af te spreken voor een vervolg. Inmiddels is het 2024. Waar ik nu terugkijk op véél fijne ontmoetingen, mooie gesprekken, bijzondere ‘toevalligheden‘… maar ook met emotionele verbindingen, vanuit ons beide. De afgelopen jaren zijn deel geworden van mijn eigen groei, en op veel meer vlakken dan alleen fysiek in afslank processen, zeker ook in het mentale-stuk. Als mens vind je in Ineke een bekwame, inzichtelijke, rationele maar ook zéker een betrokkene, met een drive! Soms voelt Ineke, als een ‘vriendin’, bij wie je gewoon je Ei kwijt kunt en dat is heel veel waard. Dankjewel ien, voor alles wat wij samen doorlopen hebben met elkaar tot nu toe, deze afgelopen jaren. Ik ben er bijna klaar voor om vanonder je vleugels uit te vliegen.”

Cher, 48 jaar

“Ik ken Ineke inmiddels al heel wat jaren. Ik kwam voor het eerst bij haar voor het afvallen met behulp van Cambridge. Nu jaren later zien wij elkaar nog steeds maandelijks voor andere gelegenheden 🙂 Ineke is een zorgzame, lieve, warme vrouw met wie je gemakkelijk over alle uitdagingen in het leven kunt praten. Meerdere keren heeft ze mij inzichten gegeven, die mij aan het denken hebben gezet. Als levensstijlcoach is zij dan ook helemaal op haar plek en zou ik iedereen haar voor de volle 100% aanraden!”

Manon